Een pragmatische aanpak, een verzorgd resultaat.

In alles wat wij doen, ademen wij AV. Het zit in ons DNA. Die levenswijze willen wij matchen aan jouw verhaal, zodat jij je begrepen voelt en vooral ook ontzorgd tot in de puntjes.

Hoe gaan we te werk?

Vanaf het eerste gesprek tot de laatste noot, wij nemen de volledige organisatie van licht- en geluidsinstallaties uit handen. We werken nauw samen met jouw team om een op maat gemaakte oplossing te bieden die voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen. Onze flexibiliteit en creativiteit stellen ons in staat om elk evenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

We luisteren.

Jouw event moet top zijn! Licht- en geluidstechniek laat je over aan een partner die je kan vertrouwen en die genoeg heeft aan 1 woord om je te begrijpen. Dat start met een kennismaking: welk type event organiseer je? Waar ben je naar op zoek in een partner? Hoe zie je de sfeerbeleving?... Jij vertelt je verhaal, wij vullen aan met praktische tips en denken conceptueel mee.

We stellen voor.

Op basis van ons gesprek doen we je een voorstel tot samenwerken waarbij we duidelijk bepalen wie wat zal doen. We houden het graag pragmatisch en to the point. Indien nodig voorzien we ook 3D-tekeningen van de opbouw. Het voornaamste is dat je het gevoel hebt dat je ons volledig kan vertrouwen. En uiteraard ook dat de prijs correct is!

We bereiden voor.

Hebben we een akkoord tot samenwerking? Dan plannen we intern een voorbereiding in, waar alle checks afgevinkt worden voor een vlot verloop van event. We stellen (je) de vragen die we dienen te stellen en laten niets aan het toeval over. Wat je kan missen als de pest zijn onvoorziene problemen op het moment van het event.

We gaan aan de slag.

Is het event aangebroken? Dan gaan wij als één van de eersten aan de slag. De project manager houdt alles nauwlettend in de gaten en is jouw aanspreekpunt op ieder moment. Hou ons telefoonnummer dicht bij de hand, want voor vragen of opmerkingen staat iedereen in ons team steeds tot jouw beschikking.

Geniet van je event.

Eens het event is aangebroken, hoef je je alvast van 1 ding niets aan te trekken: ‘het licht en geluid is top!’, zegt iedereen. Die garantie streven we bij elk project na. Heb je toch nog een opmerking. We zijn steeds aanwezig en aanspreekbaar!

We bouwen af.

Uiteraard dienen alle audiovisuele toepassingen na opbouw ook weer afgebroken te worden. Daar hoef jij niet mee bezig te zijn. Wij blijven als laatste om ervoor te zorgen dat alles proper en met respect voor de locatie wordt verwijderd.

We debriefen.

Na het event nemen we even contact met je op voor een korte debriefing. Hoe heb je het event ervaren? Wat kon beter? Dat mag over alle aspecten gaan, want we denken graag met je mee om het de volgende keer te verbeteren. Ook op andere vlakken waar wij een rol in kunnen spelen of advies kunnen geven, staan we voor je klaar.
We hebben 1 doel: een smile op jouw gezicht toveren als iemand je zegt hoe top jouw event was.
Koen De Paepe
Managing Director Argon AV

Vertel ons over jouw event.

Geef ons vrijblijvend inzicht in je ideeën over jouw event. We kunnen je vast en zeker op weg helpen.
Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacy policy.
Algemene voorwaarden
Alle rechten voorbehouden | Design by TenX | Built by pxlnrt.